Meer foto's onderaan deze pagina

Beschrijving:

Ligging:
Centraal gelegen aan de rand van Haspengouw waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor een bezoek aan de omgeving. Je kan kiezen voor het glooiende Haspengouw of voor de vlakkere landschap van de Kempen. Steden als Maastricht, Luik, Tongeren, Hasselt, Genk zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.
Gaat je voorkeur uit naar de natuur, fietsen of wandelen? Ook dan kom je bij ons aan je trekken: we liggen aan het fietsroutenetwerk, verschillende greenspotwandelingen liggen in de buurt en een lokale wandeling doorkruist ons dorp.
Troeven:
Op 100m van het fietsroutenetwerk. Mooie natuurwandelingen in de omgeving. Op enkele kilometers van Alden Biesen, Tongeren, Gallo-Romeins Museum, Maastricht…
Logies:
Onze kamers en het appartement bevinden zich in twee verschillende gebouwen:
In het gebouw aan de straatkant zijn op de benedenverdieping (4 trappen om binnen te gaan) beide gastenkamers en op de 1ste verdieping het appartement. Beide gastenkamers zijn gezellig ingericht en genoemd naar appelrassen die op het bedrijf geteeld worden. Het gezellige appartement, Sweet Sensation, bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van het nodige comfort. In het tegenoverliggende gebouw vind je de gemeenschappelijke ruimte en onze familiekamers. De familiekamers, Joly Red en Belgica, zijn net als het appartement op de eerste verdieping.
Alle kamers zijn gezellig ingericht en hebben een badkamer met douche, lavabo en wc. Uiteraard kunnen wifi en tv niet ontbreken
Min. - Max. aantal personen: 1 - 18 (+ 2 extra kinderen)
Extra:
Op de boerderij / elektrische fietsen te huur / gewone fietsen gratis / Hoevegebouw / Vaatwasmachine / Speeltuin / TV / Mountainbike routes in de buurt / Lunchpakket op aanvraag / Fietsen (beperkt) / Tuin / Terras / Barbecuevoorzieningen / elektrische golfkarretjes te huur (max. 8 pers) / rondleiding in de boomgaard.
In de buurt:
Bowlen, zwembad (openlucht en overdekt), musea, binnenspeeltuin, escape room, …
De Fruithoeve –  Gastenkamers en een vakantieappartement op een actieve boerderij