Beschrijving:

Ligging:
'Boer'gondisch genieten op het platteland …
Even weg uit de drukte en de rust opzoeken op het heerlijke platteland. Een kijkje nemen achter de staldeuren en meegenieten van de bedrijvigheid op een landbouwbedrijf. (h)eerlijk Logeren op een actief landbouwbedrijf in Haspengouw, waar lekker eten, gastvrijheid, rust, comfort en creativiteit nog een vanzelfsprekendheid zijn.
Logies:
In de twee gerieflijke gastenkamers van de Michaelhoeve beleef je Haspengouw en zijn authentieke sfeer op zijn best. Je krijgt meer dan zomaar een 'kamer': de gastenkamers combineren het comfort en de privacy van een eigen woning. Aangevuld met de service en de luxe van een kamer met onbijt of half pension met heerlijk eten. Er is een vakantiewoning/gastenkamer voor 4 personen en één gastenkamer voor 2 personen.
Je vakantiewoning (7 pers) op de Michaelhoeve is ideaal om zelf je vakantie vorm te geven, precies zoals jij het wil. In de uitgeruste keuken van je vakantiewoning ga je zo aan de slag. Wil je in je vakantiewoning niet altijd zelf achter het fornuis kruipen? Ook dat kan, vraag naar de mogelijkheden.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 6
Extra:
Een vakantie in Haspengouw: volmaakte ontspanning en gezonde inspanning. Wandelen en fietsen natuurlijk, dwars door de golvende heuvels van deze fruitstreek. Er vertrekken uitgestippelde routes aan onze hoeve. De Michaelhoeve ligt centraal tussen een aantal inspirerende, historische steden in Haspengouw: De abdijtoren is hét historisch baken van Sint-Truiden. Je kan de gerestaureerde torenruïne bezoeken. Na 196 trappen, met onderweg vijf rust- (!) en ervaringsplatforms, geniet je van een adembenemend panorama over stad en streek. Tongeren is de oudste stad van België. Een absolute aanrader is de wekelijkse antiek- en rommelmarkt, de grootste van de Benelux, die elke zondagochtend massa's kijkers en kopers aantrekt. Hasselt heeft iets met geuren, smaak en gezelligheid. Het jenevermuseum bepaalt de smaak van het zoete Hasselt. Je kan ook het Mode Museum bezoeken of in de binnenstad de vele modewinkels bekijken. Ook Maastricht en Luik hebben een aantrekkelijke historische binnenstad waar je eindeloos kan slenteren.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.michaelhoeve.be

Contact gegevens:

Gesproken talen: NL - FR
Contactpersoon: Fam. Moiës-Boussu
Adres: Opheersstraat 31, 3870 Heers
Tel: 0032 (0)11484123
Email:
Website: www.michaelhoeve.be
Hoevetoerisme: actieve boerderij
Michaelhoeve – Logeren op een actieve boerderij – voor max 6 personen