Beschrijving

Ligging:
B&B Les Moineaux ligt in Maboge, een dorpje in het dal van de Ourthe, en is de perfecte uitvalsbasis voor diverse, met name sportieve, activiteiten. Wielrennen, mountainbiken, wandelen, hardlopen, golfen, paardrijden, motorrijden, langlaufen, skiën, kayakken en andere outdooractiviteiten; dit alles is mogelijk in de buurt van de B&B. Er vinden, vooral in de weekenden en de vakanties, veel sportieve evenementen in de directe omgeving plaats, waarvan de bekendste de Vélomédiane (wielrennen), de Houffamarathon (mountainbiken), de MESA (wandelvierdaagse) en de Marathon Nature zijn.
Logies:
Gastenkamers:
De B&B beschikt over vier gastenkamers, allen met een eigen stijl. De kamers zijn ruim, licht, (h)eerlijk en eenvoudig ingericht, voorzien van alle comfort en liggen op de 1ste verdieping. Alle kamers hebben een eigen douche, toilet en een wastafel, er ligt laminaat op de vloer. Er is CV en de bedden zijn voorzien van synthetische dekbedden.
De appartementen:
Bed and Breakfast Les Moineaux heeft twee inpandige appartementen. Deze appartementen zijn gelegen op de 1ste verdieping, rustig en apart van de gastenkamers.
Groepen:
B&B Les Moineaux is uitermate geschikt als groepsaccommodatie, mét service (max. 15 volwassenen).
Min. - Max. aantal personen: 2 - 15

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website: www.lesmoineaux.be

Gegevens

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Pedro en Carole
Adres: Maboge 22, 6982 La Roche-en-Ardenne
Tel: 0032 (0)84/210.500
Email:
Website: www.lesmoineaux.be
Landelijk gelegen