Beschrijving:

Ligging:
Op zoek naar een groepsverblijf in een groene omgeving op een steenworp van Brugge?
Een gezellig verblijf met de ganse familie en kids? Een wandel- fietsvakantie onder vrienden? De vakantiewoning 'Hof van Lophem' heeft alles in huis om u en uw familie een onvergetelijk verblijf te bieden in het Brugse ommeland. Gastvrouw Nele zorgt voor een warm onthaal in een authentiek decor. De streek is bosrijk en biedt heel wat ontspanningsmogelijkheden, zowel voor de fietser als voor de wandelaar. Zowel op cultureel als culinair vlak heeft Brugge heel wat te bieden, maar ook Zedelgem huisvest enkele pareltjes. Onmiddellijk naast de vakantiewoning bevindt zich de kijkboerderij Pierlapont, bij zus Els, waar zowel groot en klein kunnen genieten van het buitenleven op de boerderij. www.pierlapont.be
Logies:
De gerenoveerde 19de-eeuwse hoeve straalt gezelligheid en authenticiteit uit. De slaapvertrekken bevinden zich in de gerenoveerde schuur.
Het gebouw kan flexibel opgesplitst worden in een "woning" voor maximaal 16 gasten en één voor maximaal 28 gasten. Beiden met afzonderlijke eetzaal en volledig ingerichte keuken. Indien gewenst kan het gebouw in zijn totaal gehuurd worden voor grote groepen. (max. 44 p.)
Er zijn maximaal 12 kamers waaronder kamers voor 2 personen, voor 4 personen of een familiekamer (tot 6 personen). Elk kamer heeft een eigen badkamer, die meteen ook deze kamer opdeelt in 2 slaapgedeeltes. De meeste kamers zijn ingedeeld als familiekamers: iedere kamer bestaat uit een ouderkamer met 2-persoonsbed en een kinderkamer met 1 of 2 stapelbedden. Tussenliggend heeft iedere kamer een eigen sanitaire ruimte met douche, toilet en lavabo. Iedere vakantiewoning heeft een eigen ruim terras en gezellig salon met voldoende zitplaatsen en TV, een goed ingerichte keuken en een sfeervolle eetplaats waar je met je vrienden of familie een zeer gezellige avond aan het knetterend haardvuur kan beleven. Desgewenst staat er een BBQ ter beschikking en kan er op het terras aan de tuintafels gegeten worden. Te midden het groen! In het ganse gebouw is er gratis WiFi internet acces voorzien. De vakantiewoning beschikt over gratis parkeergelegenheid op het eigen domein en er is een fietsenstalling voorzien. In de ruime tuin bevindt zich een grote vijver, een petanque veld en een overdekte speelschuur met stro piramide, waar de kinderen zich kunnen uitleven als Tarzan en Jane… Via de tuin is er rechtstreekse toegang tot de kijkboerderij Pierlapont. Pony rijden, huifkartocht, wandelen op het Pierlapad, speeltuin met terras en drankgelenheid, boerengolf,…. Je hoeft er de straat niet voor op!
Min. - Max. aantal personen: 16 - 44

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.gasthoflophem.be

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E
Contactpersoon: Nele Verhegge
Adres: Zeedijkweg 23a, 8210 Loppem
Tel: 0032 (0)50822167
Mobiel: 0032 (0)476312755
Email:
Website: www.gasthoflophem.be
Hoevetoerisme: actieve boerderij
Gasthof Lophem – Groepsverblijf voor max 44 personen