Beschrijving:

Ligging:
Zeer mooi en rustig gelegen gerestaureerde hoeve, dicht bij het grote Drongengoedbos. Een groene oase van rust, met grote ecologische tuin, vijvers, boom- en wijngaard, bessentuin en weiden. Een mooie rustige streek, ideaal voor fiets- en wandeltochten. Gelegen tussen de belangrijke cultuurhistorische steden Brugge en Gent, en slechts 20km van de Belgische en de Zuidnederlandse kust. Uitgebreide streekinformatie, fiets- en wandelkaarten. Er zijn 6 mooie comfortabele gastenkamers met privé badkamer. 3 kamers hebben een aangrenzende kinderkamer, telkens goed voor 3 kinderen
Logies:
Het appartement ligt op het gelijkvloers van het gastengebouw, met eigen terras rechtstreeks aansluitend aan de mooie tuin. Het is gezellig ingericht, met alle comfort. Er is een inkomhal, 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, TV, telefoon en draadloos internetverbinding. Er zijn 6 mooie comfortabele gastenkamers met privé badkamer. 3 kamers hebben een aangrenzende kinderkamer, telkens goed voor 3 kinderen.
Min. - Max. aantal personen: 1 - 18
Extra:
De grote ecologische tuin heeft veel zon- en schaduwplekjes waar het leuk vertoeven is terwijl de kinderen zich amuseren. Ze kunnen helpen bij de verzorging van de dieren, kampen maken, spelen in de speelweide…. Er kunnen ook maaltijden verkregen worden.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.wilgenhof.be

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Rita Hendrickx
Adres: Pot en Zuidhoutstraat 4, 9990 Maldegem / Kleit
Tel: 0032 (0)50 71 53 66
Email:
Website: www.wilgenhof.be
Hoevetoerisme inactieve boerderij
Wilgenhof – 6 mooie comfortabele gastenkamers en een appartement