Beschrijving:

Ligging:
Vrijstaande natuurstenen gite, prachtig en zonnig gelegen in het heuvelachtige landschap van de Combrailles.
Logies:
Het huis werd onlangs volledig verbouwd naar de huidige normen van wooncomfort met behoud van diverse authentieke elementen.
De grote eetkeuken met prachtige schouw en houtkachel, geeft gelegenheid om in een gezellige sfeer van de maaltijden te genieten. De volledig ingerichte keuken biedt u alle voorzieningen met oven, magnetron, keramische kookplaat en afwasmachine. Naast de eetkeuken bevind zich de sfeervolle woonkamer met zithoek en televisie.
Op de verdieping is er een ruime overloop met 3 slaapkamers, elk met 2 slaapplaatsen. Eén met een 2-persoonsbed en de 2 anderen met elk twee 1-persoons bedden. Ook is daar de ruime badkamer met WC en inloopdouche (met jetstralers), dubbele wastafel en wasmachine. Voor het huis bevind zich het zonnige terras, waar het genieten is van het glooiende landschap
Min. - Max. aantal personen: 1 - 6
Extra:
Rondom het huis is er volop ruimte voor kinderen om te spelen en ook uw auto heeft een eigen parkeergelegenheid op het terrein. Het weggetje langs het huis gaat iets verderop in het buurtschapje over naar een agrarische landweg waardoor er geen belangrijk doorgaand verkeer is.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze site:  << klik hier >>
De tarieven zijn afhankelijk van het seizoen (laag-, midden- en hoogseizoen)
resp. 325, 425 en 565 euro.

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Anneke & Jos TUINMAN
Adres: Cubes, 63390 St. Gervais d'Auvergne
Departement: Puy-de-Dôme
Tel: 0033 (0)473 85 84 37
Email: [encode_email email=""]
Website: gitesdescombraillesauvergne.com/le-bonheur
Landelijk gelegen
Le Bonheur – Vakantiehuis voor max 6 personen