Beschrijving:

Ligging:
In het kasteelrijke Loire bevindt zich Domaine Les Fontaines op een prachtige, rustige plek temidden van akkers, bossen en wijngaarden.
Logies:
Wij beschikken over charmante familiekamers waar u met uw gezin heerlijk kan genieten en u kan laten verwennen door ons. In de familiesuites zijn 2 slaapkamers waarvan 1 hele ruime kamer voorzien van een 2 persoonsbed en een kamer voorzien van of een 2-persoonsbed of een stapelbed. In onze familiekamers zijn ruimtes met een mezzanine waar aan de ene kant van de etage een 2-persoonsbed staat en aan de andere kant een stapelbed voor de kinderen.
Min. - Max. aantal personen: 2 - 24 personen.
Extra:
Enkele avonden in de week, en in de maanden juli en augustus zelfs 6 avonden in de week, kunnen jullie bij ons aan tafel schuiven voor een heerlijk 4-gangen diner (€29, 50 per persoon inclusief wijn). Voor de kinderen serveren wij eerder op de avond een lekkere en gezonde kindermaaltijd aan de kindertafel (€10 p.p. inclusief limonade en een toetje). Daarnaast beschikken wij over een ruimte, voorzien van een keuken, waar jullie gebruik van kunnen maken op de avonden wanneer er geen table d’hôte is. Jullie mogen de keuken ook gebruiken om zelf de lunch voor te bereiden of om tussendoortjes te bereiden of te bewaren. Drankjes vragen wij je van Domaine Les Fontaines te gebruiken.

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op de site:  www.domainelesfontaines.com

Gegevens:

Gesproken talen: NL - FR - E - D
Contactpersoon: Marielle Menken, Engelbert Blanke
Adres: Les Fontaines 2, 86200 Nueil sous Faye
Tel: 0033 (0)549 225715
Mobiel: 0033 (0)6 70499856
Email: [encode_email email=""]
Website: www.domainelesfontaines.com
Landelijk gelegen
Domaine Les Fontaines – charmante familiekamers, max voor 24 personen