Beschrijving:

Ligging:
De Steltenberg is een luxe, zelfstandige vakantiewoning met een eigen entree en parkeerplaats. Tevens is er de mogelijkheid om meegebrachte fietsen in een afgesloten ruimte te plaatsen. De vakantiewoning bevat authentieke elementen en is landelijk, stoer en sfeervol ingericht. Het woonoppervlak beslaat 120 m² en is geschikt voor maximaal 5 personen.
Het geheel ligt tegen de dijk waar achter zich de uiterwaarden en de IJssel bevinden. De prachtige natuur kunt u uitstekend per fiets of wandelend ontdekken. In het weiland grenzend aan de steltenberg kunt u zo op een van de “klompenpad” wandelroutes instappen. De historische binnenstad van Deventer ligt op fietsafstand van de steltenberg. Deze 5e evenementenstad van Nederland organiseert gedurende het gehele jaar allerlei evenementen voor jong en oud. Ook paleis Het Loo, de Apenheul en de Julianatoren zijn dichtbij. Tevens zijn er 2 zeer goede sauna’s in de buurt. Zijn rust, natuur, ruimte en gastvrijheid de sleutelwoorden voor uw vakantie? Dan nodigen wij u van harte uit in de Steltenber.
Logies:
Begane vloer:
De begane vloer is geheel voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Hier bevindt zich de entree, het zitgedeelte, de keuken, de badkamer en 1 slaapkamer. De slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en een ruime hangkast. De landelijke open keuken is van alle gemakken voorzien: afwasmachine, koelkast, combi-oven, koffiezetapparaat, senseo-apparaat, kooktoestel, pannenset, serviesgoed en bestek. In het zitgedeelte staat een televisie, radio, dvd speler en een lange tafel. Hier kunt u bijvoorbeeld uitgebreid aan eten, lezen, of een spelletje doen. De luxe, ruime badkamer is voorzien van een ruime douche, een 2e hangtoilet een ligbad en een sauna. Een echte blikvanger is de hardstenen trog die dienst doet als wastafelmeubel.
1e verdieping:
De trap brengt u naar de 2e slaapkamer op de 1e verdieping. Deze slaapkamer heeft een plafond die met de vorm van de twijgen in een punt is meegestuct en middenin een hoogte heeft van maar liefst 4 meter. U heeft hier tevens een prachtig uitzicht over de uiterwaarden.
Privé terras:
De Steltenberg heeft een privé terras en grenst direct aan een weiland. Hier kunt u van alle rust, vrijheid en ruimte genieten. Het terras is een heerlijke plek voor het ontbijt, de barbecue of om lekker na te genieten bij een vuurkorf op een mooie ( zomer) avond. Ook is er de mogelijkheid om onder een boom verkoeling te zoeken
Min. - Max. aantal personen: 1 - 5
Extra:
Voor meer info, prijzen en beschikbaarheid zie onze website www.de-steltenberg.nl

Meer foto's onderaan deze pagina

De tarieven:

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.de-steltenberg.nl

Gegevens:

Gesproken talen: NL - E - D
Contactpersoon: Heidi Bellert
Adres: Bandijk 21, 7396 NB 21 Terwolde
Tel: 0031 (0)571291164
Mobiel: 0031 (0)6-52684935
Email: [encode_email email=""]
Website: www.de-steltenberg.nl
Landelijk gelegen
De Steltenberg – Vakantiewoning voor max 5 personen